Daniel Radcliffe bojao se ovog glumca na setu Harryja Pottera

Screenshot: YouTube/Warner Bros.

DANIEL Radcliffe nedavno se pojavio u podcastu Happy Sad Confused, u kojem se prisjetio svog preminulog kolege Alana Rickmana, s kojim je glumio u serijalu Harry Potter, piše Variety.

Voditelj podcasta pustio je intervju iz 2016. godine u kojem je Rickman pohvalio Radcliffea.

"Dok bih ja radio sedam tjedana, oni bi radili 52 tjedna", rekao je Rickman o dječjim glumcima sa seta. "To je bio njihov život od 12. do 22. godine. Gledali biste ih sa strane i povremeno im pokušali pomoći, ali jednostavno nije bilo dovoljno vremena za to."

"Tek sam u posljednjih nekoliko godina uspio otići na kavu s Danielom u New Yorku. On je bio u jednom kazalištu, a ja u drugom. Bio sam jako ponosan kada sam ga vidio u mjuziklu How to Succeed in Business Without Really Trying. Kako se usuđuje plesati tako dobro, kao njujorški plesači! Uložio je puno truda", dodao je.

Screenshot: YouTube/Warner Bros.

Radcliffe je zahvalio voditelju što mu je pokazao intervju i rekao je da ga do sada nije vidio. Također se prisjetio svojih dana na setu Harryja Pottera, kada se bojao Rickmana.

"Stvarno sam se bojao Alana Rickmana", izjavio je mladi glumac. "Naravno da sam se bojao kad je imao takav glas. Zaboravite koliko je dubok sve dok ne počne odjekivati kroz vas. Bojao sam ga se kada smo snimali prva tri filma. Bio sam prestravljen i mislio sam: 'Ovaj tip me mrzi.'"

No, Rickman je kasnije postao njegova najveća podrška te se jednom prilikom odlučio vratiti s odmora kako bi ga gledao na Broadwayu.

"Skratio je odmor u Kanadi kako bi pogledao moju predstavu Equus. Pogledao je svaku predstavu u kojoj sam se pojavio dok je bio živ", dodao je Radcliffe. "Kasnije bi me izveo van i pričali bismo o tome. On je bio jedna od prvih osoba koje su mi savjetovale da pronađem glasovnog trenera i slične stvari. Imao sam puno sreće."

Pročitajte više