Daniel Radcliffe htio bi glumiti u romantičnoj komediji uz ovu glumicu

Foto: EPA

NAKON uspjeha fantastičnog serijala Harry Potter, Daniela Radcliffea mogli smo vidjeti u filmovima, serijama i predstavama raznih žanrova, ali jedan žanr u kojem se rijetko pojavljivao bile su romantične komedije. No, to bi se moglo promijeniti.

Tijekom intervjua za Variety, uoči ovogodišnje dodjele Emmyja, Radcliffea su pitali u kojim bi se žanrovima volio pojaviti, na što je glumac odgovorio da voli sportske filmove i romantične komedije.

"Volio bih raditi na više romantičnih komedija", rekao je Radcliffe. "Snimio sam jednu i bilo je jako zabavno, stoga bih volio raditi na nečemu takvom."

Radcliffe je 2013. godine igrao glavnu ulogu u romantičnoj komediji The F Word (također poznatoj kao What If?), uz Zoe Kazan i Adama Drivera. 

Prema Entertainment Weeklyju, za uspjeh svake romantične komedije potreban je filmski par koji ima odličnu kemiju, a Radcliffe vjeruje da bi on i glumica Quinta Brunson mogli biti taj par. Brunson i Radcliffe zajedno su glumili u filmu Weird: The Al Yankovic Story i trećoj sezoni serije Miracle Workers.

Foto: EPA

"Trebali bismo snimiti nešto zajedno", rekao je Radcliffe. "Čak smo i slične visine, tako da postoji budućnost za ovo."

Brunson je ovaj tjedan osvojila Emmyja za najbolju glumicu u komediji, za svoj rad na seriji Abbot Elementary. Brunson je također kreatorica hit-serije, čija treća sezona kreće u veljači ove godine.

Radcliffe trenutno radi na Broadwayu, u predstavi Merrily We Roll Along. Poznati glumac nominiran je za Emmyja u kategoriji najboljeg glumca u miniseriji, antologijskoj seriji ili TV filmu, ali nagradu je osvojio Steven Yeun, koji je glumio u hit-seriji Beef.

Pročitajte više