Daniel Radcliffe nikada nije pogledao Obitelj Soprano, više voli crtiće i realityje

Foto: EPA

DANIEL Radcliffe je u intervjuu za Comic Book Resources otkrio da ne voli gledati dugačke i ozbiljne televizijske serije, kao što su Obitelj Soprano (The Sopranos) i Na putu prema dolje (Breaking Bad).

Umjesto kompleksnih dramskih serija, u slobodno vrijeme radije gleda animirane serije i reality emisije.

"Ako ću biti iskren, ja gledam crtiće i reality emisije", izjavio je glumac, prenosi Variety. "Nikada nisam pogledao Na putu prema dolje ili Obitelj Soprano, ili Žicu. Jednostavno ne mogu gledati kompleksne stvari koje traju po sat vremena.

Mislim da je to zato što sam odrastao uz Simpsone. Gledao sam Jeopardy! neku večer i jedan natjecatelj je rekao da su Simpsoni zaslužni za većinu zanimljivosti koje je naučio. To apsolutno vrijedi i za mene. Postoji toliko čudnih činjenica i zanimljivosti, od mog općeg znanja o svijetu do mog smisla za humor, koje su oblikovali Simpsoni", izjavila je zvijezda Harryja Pottera.

Screenshot: YouTube/Fox

Radcliffe je veliki ljubitelj animacije i radi kao glasovni glumac

Radcliffe je veliki ljubitelj animiranih serija, a kao glasovni glumac radio je na Simpsonima, BoJacku Horsemanu, Robot Chickenu te Ricku i Mortyju. U intervjuu je izjavio da neke od ovih serija jednostavno ne bi mogle funkcionirati kao igrane serije.

"Mislim da bi velik dio BoJacka Horsemana bio previše turoban i tužan da nije riječ o konju koji govori", objasnio je. "Klasični primjer su scene u kojima Homer guši Barta u Simpsonima. U igranoj seriji, to bi bio užasan čin zlostavljanja djece i ništa u tome ne bi bilo smiješno, ali u Simpsonima, to je šala koja se često ponavlja jer Bartov vrat izgleda smiješno u tom trenutku."

"Logično je da naša generacija, koja je odrastala uz Simpsone, želi nastaviti gledati animirane serije za odrasle sada kada je ostarjela", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.