Disney objavio prvu sliku iz Snjeguljice, fanovi se sprdaju: "Izgleda kao parodija"

Foto: The Walt Disney Company

SNJEGULJICA je nadolazeći igrani film popularnog klasika Snjeguljica i sedam patuljaka iz 1937. godine. Glavnu ulogu imaju Rachel Zegler i Gal Gadot. Snjeguljicu režira Marc Webb (Čudesni Spider-Man), dok producentsku palicu ima Marc Platt (Mala sirena).

Film je daleko od izlaska, a već se našao u središtu kontroverzi. Glavna glumica Zegler komentirala je kako kultni klasik nije dobro ostario zbog prikaza žena na pozicijama moći. Zatim je tu odluka da se iz igranog filma izbace patuljci i zamijene magičnim stvorenjima. Ta odluka posebno je naljutila glumce patuljastog rasta koji su postali sve glasniji oko nedobivanja uloga patuljastih likova u raznih filmskim i televizijskim projektima.

Disney je sada objavio prvu sliku iz nadolazećeg filma i razljutio fanove Snjeguljice i sedam patuljaka. Čini se kako su patuljci ipak u filmu, no nisu u pitanju pravi glumci, već CGI likovi. Ne samo da su objavili prvu službenu sliku iz filma već i novi datum izlaska, koji je sada na rasporedu 21. ožujka 2025., gotovo godinu dana kasnije od prvotnog plana.

"Loše je, izgleda kao parodija", komentirao je jedan obožavatelj na X-u.

"Ovo izgleda užasno", piše drugi.

"CGI izgleda katastrofa", jasan je treći.

"Ovo je prvi prikaz moje sljedeće noćne more", našalio se četvrti.

"Sada imamo CGI likove umjesto pravih glumaca? Nema šanse da ovaj film bude dobar", napisao je peti.

"Kako odvratno. Oni stvarno misle da mogu vratiti vrijeme kao da se nijedna kontroverza nije dogodila. Ovaj film će PROPASTI", tvrdi šesti.

Pročitajte više