Disneyjeva serija ima toliko vrućih scena da su trebali dva koordinatora intimnosti

Foto: EPA

AIDAN Turner, glumac poznat po ulogama u seriji Poldark i trilogiji Hobit, otkrio je kako mu je snimanje Disney+ serije Rivals bilo najzabavnije iskustvo u karijeri, piše Deadline. 

"Imali smo toliko scena seksa da su nam bila potrebna dva koordinatora intimnosti. Dva!" izjavio je glumac. 

Serija Rivals je snimljena po istoimenom bestseleru iz 1988. godine, spisateljice Jilly Cooper, a prati živote imućnih likova iz engleske regije Cotswolds i njihove svakodnevne drame na polo terenima i u televizijskim studijima. 

"Svaki dan smo u drugoj raskošnoj vili i uživamo u vrtnim zabavama. Primijetio sam čak da smo počeli glumiti metodski, iako to nitko ne želi priznati. Svi smo otvoreni za zabavu", dodao je Turner. "Prvi put u životu stvarno želim da serija na kojoj radim dobije drugu sezonu."

Ostatak glumačke ekipe čine David Tennant, Katherine Parkinson, Lisa McGrillis, Alex Hassell, Emily Atack i Danny Dyer. Cijela postava je uživala u snimanju serije, a Turner je priznao da su nedavno imali zabavu uz koktele.

Turner je također ponudio uvid u svoju nadolazeću seriju za Amazon Prime, 15-0, u kojoj glumi kontroverznog trenera tenisa optuženog za seksualno zlostavljanje. Turner je rekao da je tijekom snimanja trebao paziti da ne prikaže svog lika isključivo kao zlikovca.

"On je karizmatičan, pristupačan, pun podrške i talentiran. Čovjek u braku. Otac", otkrio je glumac o protagonistu serije koji zamagljuje granice dobrog i lošeg ponašanja. 

Pročitajte više