Dobitnica Oscara i zvijezda Krune želi snimiti erotsku verziju Jurskog parka

Foto: EPA

Emerald Fennell britanska je glumica, redateljica i scenaristica. Najpoznatija je po ulozi Camille Parker Bowles u Netflixovoj seriji Kruna. Fennell se, osim u glumi, okušala i kao redateljica, a njezin prvi film Djevojka koja obećava dobio je tri nominacije za Oscara na dodjeli 2021. godine.

Emerald je osvojila Oscara u kategoriji najboljeg originalnog scenarija, jer je na tom filmu radila i kao scenaristica. U kina je sada stigao njezin novi projekt Saltburn, u kojem mladi student završi u užem krugu prijatelja popularnog bogataša koji ga poziva da ljeto provedu na imanju Saltburn.

Okosnica erotske verzije bio bi brak čovjeka i raptora

U intervjuu za Deadline, Fennell se osvrnula na to kako bi izgledao njezin projekt iz snova. Iako je tek na početku svoje redateljske karijere i već je snimila dva velika filma, ne smatra da trpi od kreativnog zamora. Upravo suprotno, kreativnost joj ne zapinje, stoga ne čudi što je njezin odgovor ostavio brojne filmoljupce bez riječi.

"Iskreno, imam osjećaj da me prati sreća. Već sam uspjela raditi na projektima iz snova. No mogu reći da je moj najdraži film ikada Jurski park, stoga bih voljela napraviti nešto s dinosaurima. Najvažnije, bio bi to erotski film. U tom filmu, ljudi i dinosauri došli su do trenutka kad njihovi životi postaju uzbudljivi. U igri bi bio brak između čovjeka i raptora te bi to jednostavno bila obiteljska drama", rekla je filmašica.

Pročitajte više