Drew Barrymore kaže da je otišla predaleko tijekom snimanja filma Never Been Kissed

Screenshot: YouTube/20th Century

DREW Barrymore prisjetila se svojih iskustava sa seta romantične komedije Nikad se nisam poljubila (Never Been Kissed), piše The Hollywood Reporter.

Glumica je tijekom emisije Drew Barrymore Show pričala o stresu i pritisku koje je osjećala dok je radila na prvom filmu svoje produkcijske kuće Flower Films.

"Film Nikad se nisam poljubila bio je jako zanimljiv jer je to prvi film na kojem je radila kuća Flower Films. U to vrijeme ljudi su bili sumnjičavi oko glumaca koji su bili producenti", objasnila je Barrymore.

"Većinu vremena to nije funkcioniralo jer činjenica da je netko glumac ne znači nužno da se ta osoba razumije u ekonomiju ili filmsku produkciju. Dakle, ako je film bio neuspješan, a radili ste na njemu kao glumac i producent, postojale su velike šanse da to više nećete moći ponoviti. Tako da sam bila pod stresom tijekom snimanja", dodala je.

Screenshot: YouTube/20th Century Fox

Barrymore je priznala da je bila u strahu jer nije znala hoće li Flower Films dobiti drugu šansu ako Nikad se nisam poljubila bude promašaj.

Glumica je također rekla da su je zvali direktori iz studija 20th Century Fox jer je pretjerala u svom prikazu protagonistice Josie koja ne izgleda dovoljno atraktivno. Nadalje, savjetovali su joj da se malo opusti jer je otišla predaleko zbog jedne komedije. Barrymore ih je odlučila poslušati i ublažiti svoj pristup, što je rezultiralo velikim hitom.

Film je zaradio oko 84 milijuna dolara, što je tri puta više od troškova snimanja koji su iznosili 25 milijuna dolara.

Nadalje, nakon uspjeha filma produkcijska kuća Flower Films radila je na nekim od najvećih hitova 2000-ih, poput Donnieja Darka, 50 prvih poljubaca i Charliejevih anđela.

Pročitajte više