Emily Blunt i Dwayne Johnson glume u biografskom filmu o poznatom UFC šampionu

Foto: EPA

DWAYNE "The Rock" Johnson prošli je mjesec potvrdio da radi na biografskom filmu The Smashing Machine, produkcijske kuće A24, a sada mu se pridružila i Oscarom nominirana Emily Blunt, prenosi World of Reel. Johnson je ranije otkrio da ga je upravo Blunt nagovorila da prihvati ulogu u filmu.

The Smashing Machine je prvi film na kojem redatelj Benny Safdie radi bez svog brata. Safdie je prošle godine radio na kritički hvaljenoj seriji The Curse, u kojoj glume Emma Stone i Nathan Fielder.

Film o dvostrukom šampionu u UFC-u

Film će pratiti život legendarnog Marka Kerra. Kerr je bivši hrvač i MMA borac čija je profesionalna hrvačka karijera počela u kasnim devedesetima te završila 2009. godine. Sudjelovao je u borbama organizacija PRIDE Fighting Championship i Ultimate Fighting Championship (UFC), a u UFC-u je dvaput postao šampion u teškoj kategoriji.

Film će se fokusirati na razdoblje ranih 2000-ih, nakon što je Kerr hospitaliziran zbog predoziranja opioidima. Nadalje, film će prikazivati i Kerrovu vezu s Dawn Staples, koja je postala alkoholičarka.

Kerrovu životnu priču možete pogledati u HBO-ovom dokumentarcu The Smashing Machine po kojem je Safdiejev nadolazeći film dobio ime.

Screenshot: YouTube/HBO

 

Pročitajte više