Evo kako je trebao završiti kultni film s Meg Ryan prije nego se redatelj predomislio

Screenshot: YouTube/MGM

ROB Reiner, redatelj kultne romantične komedije Kad je Harry sreo Sally (When Harry Met Sally), otkrio je tijekom gostovanja u emisiji Who’s Talking to Chris Wallace da je film originalno trebao imati puno tužniji završetak, prenosi Deadline.

"U originalnom završetku filma Harry i Sally nisu završili zajedno", izjavio je Reiner.

Billy Crystal i Meg Ryan utjelovili su Harryja i Sally u romantičnoj komediji iz 1989. godine, čiji je scenarij napisala Nora Ephron. Film prati razvoj prijateljstva i ljubavi između Harryja i Sally tijekom dvanaest godina, a završava novogodišnjom proslavom na kojoj se poljube i izjave si ljubav te se vjenčaju tri mjeseca kasnije.

Reiner je rekao da je odlučio promijeniti završetak nakon što je upoznao svoju ženu Michele Singer. Da nije pronašao ljubav u stvarnom životu, Harry i Sally ne bi završili u vezi.

"Bio sam u braku deset godina", izjavio je Reiner. "Bio sam samac deset godina i nisam se mogao zamisliti u vezi ni s kim. Tako sam dobio ideju za Kad je Harry sreo Sally. Nisam upoznao nikoga, tako da je film trebao biti prikaz njihovog susreta godinama kasnije, gdje pričaju i svatko ode svojim putem."

Nakon što se rastao od glumice i redateljice Penny Marshal, Reiner je bio sam gotovo deset godina. Za vrijeme snimanja Kad je Harry sreo Sally upoznao je fotografkinju Michele Singer u koju se odmah zaljubio. Par se vjenčao iste godine kada je kultni film imao premijeru, a u braku su već 35 godina.

Rob i Michele Reiner Foto: EPA

 

Pročitajte više