Evo koliko je Lindsay Lohan zaradila za cameo u mjuziklu Mean Girls

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Paramount

LINDSAY Lohan iznenadila je fanove cameo nastupom u ovogodišnjem mjuziklu Opasne djevojke (Mean Girls).

Originalni film Opasne djevojke, koji je režirao Mark Waters, imao je premijeru prije skoro 20 godina. Lohan je u to vrijeme već bila poznata zahvaljujući filmovima Zamka za roditelje (The Parent Trap) i Freaky Friday, a film Opasne djevojke zacementirao joj je status jedne od najtraženijih mladih glumica u Hollywoodu.

Opasne djevojke bile su toliki hit da je na temelju filma 2017. godine nastao jednako uspješan brodvejski mjuzikl. Ovogodišnji film Opasne djevojke, koji je imao premijeru 8. siječnja, baziran je na tom mjuziklu.

Film prati tinejdžericu Cady Heron, koja se doselila u SAD iz Afrike te se pokušava prilagoditi društvenom životu u novoj srednjoj školi, kojom vladaju popularne djevojke, poznate kao Plastike. Trailer za film pogledajte u nastavku.

Glavnu ulogu u novom mjuziklu igra Angourie Rice, koja je utjelovila Cady Heron. Tri najpopularnije djevojke iz njezine srednje škole, također poznate kao Plastike, utjelovile su Reneé Rapp, Avantika i Bebe Wood. Film su režirali Samantha Jayne i Arturo Perez Jr., a scenarij je napisala komičarka Tina Fey, koja je pisala scenarije za originalni film i brodvejski mjuzikl.

Lohan se u novoj adaptaciji pojavila u jednoj sceni pri kraju filma u kojoj Cady sudjeluje na natjecanju iz matematike. Prema izvorima časopisa Variety, Lohan je za svoju ulogu zaradila 500 tisuća dolara iako je snimanje trajalo pola dana.

Mjuzikl Opasne djevojke trenutno je najposjećeniji film u kinima SAD-a, a u nešto više od tjedan dana zaradio je više od 33 milijuna dolara. Unatoč prvotnom skepticizmu, mjuzikl je naišao na većinom pozitivne kritike publike i kritičara.

Pročitajte više