Evo što je Leonardo DiCaprio savjetovao Timothéeju Chalametu kada je riječ o glumi

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Warner Bros.

TIMOTHÉE Chalamet je tijekom nedavnog intervjua progovorio o savjetu koji mu je dao oskarovac Leonardo DiCaprio, piše ScreenRant.

Chalameta su tijekom intervjua za The NY Times upitali jesu li mu se ikad pružile prilike za uloge u superherojskim filmovima, na što je on odgovorio da izbjegava takve filmove zbog savjeta koji mu je dao DiCaprio. 

"Pa, Leonardo DiCaprio mi je rekao: 'Izbjegavaj superherojske filmove i teške droge.' Mislim da je to jako dobar savjet. Poslušao sam ga", izjavio je Chalamet.

Postoji iznimka

Iako mladi glumac već godinama izbjegava igrane adaptacije poznatih stripova, bio bi spreman na ulogu u superherojskom filmu koji bi imao odličnog redatelja i odličan scenarij. Naime, Chalamet je u intervjuu otkrio da mu superherojski filmovi nisu odbojni jer je zbog jednog takvog i odlučio postati glumac.

"Film zbog kojeg sam se poželio baviti glumom bio je superherojski film The Dark Knight. Kada bi scenarij i redatelj bili odlični, morao bih razmisliti o tome", rekao je Chalamet.

The Dark Knight je drugi film u istoimenoj trilogiji Christophera Nolana, koja na surov i realističan način prikazuje Batmana i njegove neprijatelje. Film koji su obilježile izvanredne izvedbe Christiana Balea u ulozi Batmana i Heatha Ledgera u ulozi Jokera mnogi smatraju najboljom DC-jevom adaptacijom svih vremena.

 

Pročitajte više