Ewan McGregor priznao da je svojoj djeci pokazivao poznatu scenu iz Trainspottinga

Foto: EPA

EWAN McGregor, škotski glumac poznat po raznolikim ulogama koje sežu od Star Warsa do Trainspottinga, otkrio je da je svojoj djeci iz zabave pokazivao ikonične scene iz svojih filmova, piše Variety.

"Nisam bio prisutan kada je moja kći Clara gledala Trainspotting prvi put. Ali sjećam se da sam svojoj djeci pokazivao scenu s WC-om iz Trainspottinga. Bilo mi je smiješno. To je jedinstvena situacija u kojoj otac ima priliku pokazati svojoj djeci kako ulazi u WC školjku", rekao je glumac tijekom Međunarodnog festivala Karlovy Vary.  

Scena o kojoj govori prikazuje njegov lik, ovisnika o heroinu, kako odlazi u "najgori WC u Škotskoj" da bi obavio veliku nuždu. Kada završi, shvati da je slučajno izbacio i tablete koje je ranije gurnuo u analni otvor. Kako bi ih vratio, počne kopati po WC školjci, a scena postaje nadrealistična kada njegov lik uskoči u nju.

McGregor se također prisjetio trenutka kada je svojoj kćeri Clari prvi put pokazao film Moulin Rouge!, a tada je imala devet godina. Iako je počela plakati jer ju je film pogodio, htjela ga je nastaviti gledati. 

McGregor je na festivalu promovirao film Emme Westenberg Ti pjevaš glasno, ja pjevam glasnije, u kojem je glumio sa svojom kćeri. Film prati oca i kći koji pokušavaju popraviti svoj napeti odnos nakon što se ona predozirala. Scenarij za film je napisala Ruby Caster prema priči koju su smislile Caster, Clara McGregor i Vera Bulder. 

"Bilo je to prekrasno iskustvo", rekao je McGregor o snimanju filma sa svojom kćeri. "Stigli smo na set, sreli se kad smo bili kod vizažista i počeli čavrljati. Od tog trenutka sve je teklo prirodno. Imali smo priliku biti skupa."

McGregor, kojeg smo nedavno mogli gledati u Disneyjevoj seriji Obi-Wan Kenobi, trenutno radi na seriji A Gentleman in Moscow za Paramount+.  

Pročitajte više