Fanovi su odlučili: Ovo je najomraženiji lik iz televizijskih serija

Screenshot: YouTube

Svaka serija ima tog jednog lika kojeg većina gledatelja mrzi. Ponekad je gluma toliko uvjerljiva da se to prenese u stvarni život. Jedni ih ne vole zbog načina na koji govore, drugi zbog odluka, a treći zbog ponašanja prema protagonistima priče. Neki čak idu toliko daleko da zaprijete glumcima zbog nečega što su njihovi likovi napravili u serijama.

Upravo zbog takvih stvari portal Ranker odlučio je provesti anketu među svojim čitateljima o onima koje smatraju najomraženijima. Gotovo 278 tisuća glasova ostavljeno je u anketi, a pobjedu je s više od 11 tisuća glasova odnio Joffrey Baratheon iz Igre prijestolja, kojeg utjelovljuje Jack Gleeson. Na drugom mjestu s 10.136 glasova našla se Skyler White iz Na putu prema dolje.

Joffrey Baratheon/Screenshot: YouTube

Ramsey Bolton nalazi se na trećem, dok je na četvrtom mjestu Cersei Lannister, oboje iz Igre prijestolja. Top 5 najomraženijih zatvara Guverner iz Živih mrtvaca, negativac treće i četvrte sezone. Zanimljivo je što se na šestoj poziciji nalazi Emily iz Prijatelja, bivša Rossova žena koja ga je htjela kontrolirati nakon što je on na vjenčanju izgovorio Rachelino, a ne njezino ime.

Pročitajte više