Final Fantasy XVI će vas oduševiti svojim novim mračnim poglavljem u svemiru

Screenshot: YouTube

FINAL Fantasy se vratio, i to jači nego ikad. Prvi potpuno razvijeni akcijski RPG uvodi nas u mračni svijet u kojem je sudbina zemlje u rukama moćnih stvorenja koja preuzimaju kontrolu. Igra za PlayStation 5 pratit će Clivea Rosfielda, vještog mačevaoca i Prvog štita Rosarije, koji ima zadatak zaštititi svog mlađeg brata Joshuu - Dominanta Phoenixa. Naravno, tu su neočekivani događaji koji našeg junaka tjeraju na mračan i opasan put osvete.

Ako se nikada niste okušali u ovoj franšizi, ne brinite, jer Final Fantasy XVI pozdravlja nove i stare igrače u potpuno novoj priči, svijetu i likovima ove omiljene igre. Igrači će se naći u srednjovjekovnoj zemlji fantazije, gdje će se kao Clive boriti protiv svojih neprijatelja u stvarnom vremenu.

Ovaj samostalni akcijski RPG blockbuster naslov za PS5 donosi spektakularnu, vrhunsku grafiku, mračnu priču i dinamičnu akcijsku borbu u stvarnom vremenu u razmjerima koji dosad nisu viđeni u svijetu Final Fantasyja, prenosi Ladbible.

PlayStation je ovoga mjeseca izbacio demo, od kojeg su obožavateljima potekle sline, i već su uvjereni da će ovo biti jedno od najvećih gaming izdanja godine.

“Tako sam uzbuđen”, “Izgleda impresivno, nadam se da će biti baš dobra igra”, “Demo me se dojmio, izgleda dobro i grafika je odlična”, neke su od prvih reakcija na društvenim mrežama.

Više od 35 godina Final Fantasy oduševljava generacije igrača i prodana je u više od 173 milijuna primjeraka diljem svijeta. I nema sumnje da ova nova priča u franšizi, koja izlazi 22. lipnja, neće biti drugačija.

Pročitajte više