Gary Oldman nije bio zadovoljan svojom glumom u Harry Potter filmovima

Screenshot: YouTube

Gary Oldman utjelovio je Siriusa Blacka u četiri filma o Harryju Potteru. Prvi se put pojavio u Harryju Potteru i zatočeniku Azkabana 2004. godine, filmu koji je na kinoblagajnama zaradio gotovo 798 milijuna dolara.

Ulogu Blacka reprizirao je u Plamenom peharu i Redu feniksa, gdje je njegov lik umro. Unatoč smrti u tom filmu, glumac se još jednom pojavio u drugom dijelu Darova smrti. Nedavno je izjavio kako mu je uloga u toj franšizi pomogla jer je bio rastavljen, imao je skrbništvo nad dvojicom sinova te su mu novci bili potrebni.

U razgovoru za podcast Happy, Sad, Confused osvrnuo se na to kakve su mu bile glumačke vještine. Iako će mnogi reći da je vrlo dobro odglumio Siriusa, Oldman nije takvog mišljenja.

"Mislim da sam prosječno odglumio taj lik. Stvarno to mislim. Možda bih bolje odglumio da sam pročitao knjige kao Alan Rickman. Reći ću vam nešto. Kao i sa svim stvarima u životu, ako promislimo o tome što smo napravili i kažemo da smo bili najbolji, tada nikad nećemo dobiti priliku za napredak", rekao je glumac.

Pročitajte više