Geena Davis otkrila je zašto se neće pojaviti u nastavku Beetlejuicea

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Warner Bros.

GEENA Davis u nedavnom je intervjuu otkrila da je ove godine nećemo gledati u filmu Beetlejuice Beetlejuice, nastavku filma Beetlejuice iz 1988. godine, prenosi Deadline. Davis vjeruje da je do te odluke došlo jer je prestara da bi glumila duha koji ne može stariti.

"Ne, nisam u remakeu", izjavila je Davis u intervjuu za Entertainment Tonight. "Očekivali ste da ću biti u filmu? Ne, znate što? Moja teorija je da je to zato što duhovi ne stare… Nije da sam ja ostarjela."

Davis je u originalnom filmu utjelovila duh Barbare Maitland, koju je ugledala Lydia Deetz, protagonistica koju glumi Winona Ryder. 

"Naši su likovi u trenutku smrti zapeli u vremenu i tako će izgledati zauvijek, a od tada je prošlo puno vremena", rekla je glumica.

Davis je također otkrila da još nije pogledala trailer za nadolazeći film. "Čula sam da je izašao trailer i netko je rekao da je plakao kada ga je gledao. Morat ću ga pogledati", dodala je.

Iako se Davis neće pojaviti u nastavku Beetlejuicea, svoje su uloge ponovili Winona Ryder, Michael Keaton i Catherine O'Hara. Uz njih će glumiti nova lica: Jenna Ortega, Justin Theroux, Monica Bellucci i Willem Dafoe.

Beetlejuice Beetlejuice dolazi u kina 6. rujna.

 

Pročitajte više