Gledatelji vjeruju da će ovo biti najčudniji film godine, pogledajte trailer

Screenshot: YouTube/Bleecker Street

STUDIO Bleecker Street objavio je trailer za nadrealističku komediju Sasquatch Sunset, u kojoj glavne uloge igraju Riley Keough i Jesse Eisenberg. Film su režirali David i Nathan Zellner, a scenarij za film napisao je David.

Keough i Eisenberg u filmu su utjelovili mitološka stvorenja Sasquatche (također poznate kao Bigfoot) - majmunolika bića za koja se vjeruje da obitavaju u divljini SAD-a i Kanade. Film će prikazati obitelj Sasquatcha i jednu godinu njihovog nomadskog života. 

Uz Keough i Eisenberga, u filmu glume Christophe Zajac-Denek i Nathan Zellner.

 

Najčudniji film godine

Film Sasquatch Sunset imao je premijeru krajem siječnja, na Filmskom festivalu Sundance, gdje su ga dočekale većinom pozitivne kritike. Film trenutno ima ocjenu 77% od kritičara na Rotten Tomatoesu.

Iako Sasquatch Sunset još nije dostupan široj publici, trailer za film podijelio je potencijalne gledatelje. Dok nekima nije jasno zašto je takvo nešto uopće snimljeno, drugi pišu da će film biti odličan. Zbog ovih razlika u mišljenju, neki pojedinci usporedili su Sasquatch Sunset s filmom Swiss Army Man, koji je također podijelio publiku, ali je s vremenom postao kultni klasik.

"Rekao bih da je ovaj film ovogodišnji Swiss Army Man. Nije privlačan mainstream publici, podijelio je ljude koji su ga pogledali, ali oni koji su uživali u njemu obožavat će ga", napisao je jedan korisnik Reddita.

"Ne znam što se ovdje događa, ali zainteresiran sam", napisao je drugi korisnik.

Sasquatch Sunset u kina dolazi 12. travnja 2024. godine.

Pročitajte više