Glumac Austin Butler: Zbog Elvisa nisam tri godine vidio obitelj

Foto: Press

GLUMAC Austin Butler zbog snimanja filma o Elvisu čak tri godine nije vidio obitelj i bio je u situaciji da mjesecima nije razgovarao ni s kim.

Butler je utjelovio Elvisa Presleyja u vrlo uspješnom filmu Baza Luhrmanna, zbog čega je zaradio nominaciju za Oscara, ali je zbog mukotrpnog snimanja i sam dosta propatio.

"Mjesecima ni s kim nisam razgovarao"

"Za vrijeme snimanja Elvisa nisam vidio svoju obitelj tri godine. Pripremao sam sve s Bazom i onda otišao u Australiju. Prolazili su mjeseci, a ja nisam ni s kim razgovarao, a kada i bih, jedina stvar koja mi je bila na pameti bio je Elvis. Cijelo sam vrijeme govorio kao on", rekao je glumac u emisiji Actors on Actors.

Inače, Elvis je biografski film o kralju rock'n'rolla i dobio je ovacije od nevjerojatnih 12 minuta nakon prikazivanja u Cannesu, što je najdulji aplauz koji je neki film ove godine dobio na tom festivalu. Film u kojem glavnu ulogu tumači Butler prikazuje priču Elvisa Presleyja od samih njegovih početaka, a poseban je naglasak stavljen na odnos Kralja i njegovog menadžera Toma Parkera, kojeg glumi Tom Hanks.

Pročitajte više