Glumac iz Oppenheimera molio da glumi u Marvelovom filmu, na kraju nije dobio ulogu

Foto: Profimedia

GLUMAC David Krumholtz, publici poznat po ulozi Isidora Rabija u Oppenheimeru, otkrio je da je preklinjao za ulogu u Marvelovom Fantastic Four. Nedavno je u intervjuu za Entertainment Weekly otkrio da je molio redatelja Matta Shakmana za priliku da glumi u ovom filmu.

Američki glumac to je izveo na neobičan način obrativši se Shakmanu putem društvenih mreža. Iako je objavu obrisao nakon dva sata, redatelj je vidio što je napisao i odlučio se sastati s njime.

"Upoznao sam ga samo zahvaljujući objavi na X-u ili Instagramu, koju sam uklonio dva sata nakon objave. Bilo mi je neugodno. Moja je objava glasila: 'Samo želim razgovarati.' Objavio sam to uz sliku Thinga, i Matt ju je nekako vidio. Imao sam sastanak s njim i razgovarali smo o tome. Nikada prije nisam bio tako hrabar na sastanku, samo sam molio za ulogu. Pokušao sam prodati ideju o tome koliko sam bio predan i strastven. Ali očito se to nije dogodilo", ispričao je glumac u intervjuu. 

Uloga pripala drugom glumcu

Iako se David Krumholtz jako potrudio dobiti ulogu Thinga, želja mu se na kraju nije ostvarila. Ulogu za lika iz stripova dobio je Ebon Moss-Bachrach, koji se pridružio Pedru Pascalu, Vanessi Kirby i Josephu Quinnu u glavnim ulogama. Unatoč tome što nije dobio ulogu Bena Grimma, poznatog i kao Thing, Krumholtz ne odustaje od uloga u Marvelovim filmovima.

Zainteresiran je za utjelovljenje uloge negativca iz stripa Fantastic Four, Mole Mana. 

"Učinit ću sve što mi Marvel kaže. Vjerojatno ću završiti s ulogom poput terapeuta za superjunake. Slab je izbor za tipove poput mene u tom svijetu, nažalost. Star sam i nisam ni u kakvoj prihvatljivoj formi. Pa ćemo vidjeti kako će to ići, hoće li uopće ići", ispričao je glumac, prenosi Movie Web.

Pročitajte više