Glumac iz Oppenheimera molio da glumi u Marvelovom filmu, na kraju nije dobio ulogu

Foto: Profimedia

GLUMAC David Krumholtz, publici poznat po ulozi Isidora Rabija u Oppenheimeru, otkrio je da je preklinjao za ulogu u Marvelovom Fantastic Four. Nedavno je u intervjuu za Entertainment Weekly otkrio da je molio redatelja Matta Shakmana za priliku da glumi u ovom filmu.

Američki glumac to je izveo na neobičan način obrativši se Shakmanu putem društvenih mreža. Iako je objavu obrisao nakon dva sata, redatelj je vidio što je napisao i odlučio se sastati s njime.

"Upoznao sam ga samo zahvaljujući objavi na X-u ili Instagramu, koju sam uklonio dva sata nakon objave. Bilo mi je neugodno. Moja je objava glasila: 'Samo želim razgovarati.' Objavio sam to uz sliku Thinga, i Matt ju je nekako vidio. Imao sam sastanak s njim i razgovarali smo o tome. Nikada prije nisam bio tako hrabar na sastanku, samo sam molio za ulogu. Pokušao sam prodati ideju o tome koliko sam bio predan i strastven. Ali očito se to nije dogodilo", ispričao je glumac u intervjuu. 

Uloga pripala drugom glumcu

Iako se David Krumholtz jako potrudio dobiti ulogu Thinga, želja mu se na kraju nije ostvarila. Ulogu za lika iz stripova dobio je Ebon Moss-Bachrach, koji se pridružio Pedru Pascalu, Vanessi Kirby i Josephu Quinnu u glavnim ulogama. Unatoč tome što nije dobio ulogu Bena Grimma, poznatog i kao Thing, Krumholtz ne odustaje od uloga u Marvelovim filmovima.

Zainteresiran je za utjelovljenje uloge negativca iz stripa Fantastic Four, Mole Mana. 

"Učinit ću sve što mi Marvel kaže. Vjerojatno ću završiti s ulogom poput terapeuta za superjunake. Slab je izbor za tipove poput mene u tom svijetu, nažalost. Star sam i nisam ni u kakvoj prihvatljivoj formi. Pa ćemo vidjeti kako će to ići, hoće li uopće ići", ispričao je glumac, prenosi Movie Web.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.