Guy Ritchie radi na novom filmu, evo o čemu je riječ

Foto: EPA

GUY Ritchie, redatelj Netflixove ovogodišnje hit-serije The Gentlemen i istoimenog filma iz 2019. godine, radi na novom filmu koji će biti fokusiran na britansko plemstvo.

Ritchie je predstavio svoj 18. dugometražni film, nazvan Wife and Dog, na Filmskom sajmu u Cannesu (Marché du Film). Na filmu radi produkcijska kuća Black Bear.

Detalji radnje i glumačka postava nisu poznati javnosti, ali časopis Variety piše da će se Ritchie u svom novom filmu vratiti u šareni, izdajnički svijet britanske aristokracije, koji je istraživao u filmu i seriji The Gentlemen. Wife and Dog snimat će se u listopadu ove godine, a neke od najvećih holivudskih zvijezda trenutno su u pregovorima za glavne uloge.

Ritchie je napisao scenarij za film i producira ga uz Ivana Atkinsona i Johna Friedberga. Izvršni producenti su Teddy Schwarzman i Michael Heimler iz kuće Black Bear.

Richie trenutno radi na filmu In the Grey, u kojem glume Henry Cavill i Jake Gyllenhaal, koji je u postprodukciji. Osim toga, nedavno je završio snimanje filma Fountain of Youth u kojem glume John Krasinski i Natalie Portman.
 

Pročitajte više