Guy Ritchie planira oživjeti popularnu krimi seriju. Evo tko mu je saveznik

Screenshot: Youtube

Redatelj Guy Ritchie sprema se udružiti s tvorcem Top Boya Ronanom Bennettom kako bi snimili The Donovans, novu gangstersku seriju temeljenu na američkoj kriminalističkoj seriji Ray Donovan. 

Liev Schreiber utjelovio je Raya Donovana, profesionalnog fiksera koji dogovara mito, prijeti i čisti mjesta zločina kako bi zaštitio svoje slavne klijente.

Originalna serija trajala je sedam sezona i dobila je jedan film. Radnja je bila smještena u Los Angelesu, zatim u New Yorku, a Bennett i Ritchie planiraju preseliti priču u Europu.

 

"Nova serija prati dvije generacije gangstera, tvrtke koje vode, njihove složene odnose i čovjeka kojeg pozivaju da riješi njihove probleme", stoji u sinopsisu.

Ritchie bi trebao režirati i producirati seriju, dok će Bennett također biti izvršni producent i napisati scenarij za deset epizoda. Očekuje se da će emitiranje serije početi kasnije ove godine. Do tada, Ritchiejeva serija, koja je spin-off njegovog filma The Gentlemen, premijerno će biti prikazana 7. ožujka na Netflixu.

Pročitajte više