Hayden Christensen otkrio kako mu je bilo vratiti se snimanju Ratova zvijezda

Foto: EPA

Hayden Christensen utjelovio je Anakina Skywalkera i Dartha Vadera u trilogiji prednastavaka početkom 2000-ih godina. U početku je njegova gluma bila dosta kritizirana, a tek je 15 godina kasnije dobio ljubav obožavatelja.

Christensen se prvo vratio proslavljenoj ulozi u seriji Obi-Wan Kenobi, a zatim i u Ahsoki. Obožavatelji su ostali oduševljeni njegovom izvedbom u obje serije i traže od Disneyja da snimi i film o Darthu Vaderu, samo kako bi glumca ponovno mogli vidjeti u toj ulozi.

U njegovu odsustvu u Ratovima zvijezda puno se toga promijenilo. Jedna od promjena je i ona koja se tiče tvorca ove franšize. George Lucas više nije na kormilu Lucasfilma, na što se Christensen osvrnuo u podcastu Dagobah Dispatch.

"Na prvu je djelovalo kao da ga varam. No, sada je drugačije vrijeme za Ratove zvijezda. Mislim da je jako uzbudljivo što imamo druge scenariste koji dolaze i daju svoj dio ovom svijetu. Međutim, uvijek se vraćamo na početak i moram reći da je George Lucas i dalje ispred svih po pitanju odluka. Mi želimo raditi po njegovoj volji", rekao je glumac.

Pročitajte više