Henry Cavill, Jake Gyllenhaal i Eiza González glume u novom filmu Guya Ritchieja

Foto: EPA

GUY Ritchie radi na novom projektu - visokobudžetnom akcijskom filmu u kojem će glumiti Jake Gyllenhaal (Spider-Man: Far From Home), Henry Cavill (Man of Steel) i Eiza González (Fast & Furious: Hobbs & Shaw).

Priča će pratiti dvojicu stručnjaka za spašavanje koji moraju osmisliti plan bijega za visokorangiranu pregovaračicu. Ovo će biti jedan od najvećih, ako ne i najveći projekt produkcijske kuće Black Bear International, piše Deadline.

Film će ponovno ujediniti Ritchieja s Cavillom, Gyllenhaalom i González nakon nedavnih suradnji. Novi projekt dolazi nakon što je američko izdanje akcijskog filma The Covenant, s Gyllenhaalom, pokupilo dobre kritike i nakon što je Ritchie završio snimanje filma o Drugom svjetskom ratu The Ministry of Ungentlemanly Warfare, s Cavillom i Gonzálezom među glumcima. Cavill je surađivao s redateljem i u filmu The Man From U.N.C.L.E.

Novi projekt počet će se snimati u Španjolskoj ovog ljeta. Ritchie je napisao scenarij, a producirat će ga uz partnere Ivana Atkinsona i Johna Friedberga iz Black Bear Internationala, koji je producirao i Ritchiejeva posljednja dva filma.

"Dogodi se nešto posebno kada redovito surađujete s istim partnerima: izgradite povjerenje koje omogućuje svima da daju najbolje od sebe. Jake, Henry i Eiza su izuzetno talentirani, predani i angažirani glumci. Ovaj će film biti prepun akcije, bit će uzbudljiv, ali će i poticati na razmišljanje", izjavio je Ritchie.

Cavilla ćemo uskoro moći vidjeti u filmu Argylle Matthewa Vaughna i u Highlanderu Chada Stahelskog, u suradnji s Lionsgateom. Također će glumiti i biti izvršni producent franšize Warhammer 40,000 za Amazon.

Gyllenhaala ćemo moći gledati u seriji Presumed Innocent Davida E. Kelleyja i J.J. Abramsa na Apple TV+. Glumica iz filmova Baby Driver i Ambulance Eiza González uskoro će se pojaviti u seriji Davida Benioffa i Davida Weissa Three Body Problem na Netflixu..

Svi ovi talentirani glumci i njihovi nadolazeći projekti zasigurno će privući veliku pažnju na filmskom festivalu u Cannesu. S obzirom na uspješne suradnje u prošlosti i izuzetan talent koji se okuplja oko Ritchiejevog novog projekta, očekuje se da će ovaj film biti veliki hit.

Pročitajte više