Howard Stern je zbog ovog razloga odustao od uloge u filmu Zvijezda je rođena

Foto: EPA

Popularni radijski voditelj Howard Stern mogao je u svom portfelju imati spomen filma koji je zadivio mnoge, no odustao je od tog angažmana prije vremena. Stern se, inače, već okušao u glumi.

On je 1997. godine glumio samog sebe u biografskom filmu Private Parts. To je adaptacija Sternove istoimene knjige koju je objavio četiri godine ranije. Dugi niz godina bio je i jedan od sudaca u američkoj verziji Supertalenta. U svom podcastu, u razgovoru s Bradleyjem Cooperom, otkrio je zašto je odbio ulogu glumčevog brata u filmu Zvijezda je rođena. Ta uloga na kraju je pripala Samu Elliottu.

"Rekao sam da sam bio spreman dati sve od sebe. Bio sam spreman ošišati se i kompletno promijeniti svoj izgled. Bio sam nervozan od pomisli da ću od sebe napraviti budalu. Kad sam odbio ulogu, mnogi nisu mogli vjerovati", rekao je Stern.

Film je imao osam nominacija za Oscara i osvojio je samo jedan zlatni kipić

Na sve to nadovezao se Cooper: "Tu sam ti ulogu ponudio dosta rano. Puno mi je stvari tada prolazilo kroz misli. Stvarno si dugo razmišljao o odluci. Kad smo pričali o tome da ćeš se morati ošišati, to je tada djelovalo jako uzbudljivo."

U glavnim ulogama ovog filma iz 2018. godine našli su se Cooper i Lady Gaga. Film Zvijezda je rođena na Oscarima 2019. zaradio je osam nominacija, no jedina pobjeda bila je ona za najbolju originalnu pjesmu koju je dobila Lady Gaga izvedbom Shallowa.

Pročitajte više