Hrabar je i razvija se: Martin Scorsese komentirao glumu Leonarda DiCaprija

Foto: EPA

MARTIN Scorsese i Leonardo DiCaprio surađivali su na brojnim filmovima tijekom godina. Zajedno su radili na Bandama New Yorka, Pokojni, Vuk s Wall Streeta te u najnovijem filmu Ubojice cvjetnog mjeseca.

Scorsese je tako postao redatelj s kojim je DiCaprio najviše puta surađivao. Renomirani filmaš osvrnuo se na veliku i bogatu 21-godišnju suradnju s američkim glumcem. Mnogi njega smatraju najboljim glumcem na svijetu i nije tajna da uvijek daje vlastiti maksimum u ulogama.

Scorsese je u razgovoru za ET pohvalio njegovu hrabrost i razvoj kao glumca. Imao je samo riječi hvale za dobitnika Oscara u filmu Povratnik iz 2016. godine.

"On ima širinu. Nastavlja se razvijati. On je također hrabar. Znam da će učiniti nešto što mnogi neće htjeti. Radio sam s njim tijekom svih ovih godina i on raste kao osoba. Sazrijeva od mladog dječaka do mladog muškarca. Kao što se mijenja u životu, tako se mijenja i na filmu", rekao je redatelj.

Nakon Ubojica cvjetnog mjeseca, dvojac ne namjera stati sa suradnjom. Leo će se navodno pojaviti i u redateljevom sljedećem projektu The Wager: Tale of Shipwreck, Mutiny and Murder kasnije u budućnosti, kad snimanje krene.

Pročitajte više

 

Pročitajte više