Hugh Grant ukrao svu pažnju u novom traileru za Wonku, fanovi razočarani Chalametom

Screenshot: Youtube/Warner Bros.

STUDIO Warner Bros. objavio je novi trailer za film Wonka, koji je pregledan više od 3.5 milijuna puta u manje od 17 sati. Wonka je prednastavak voljenog romana Roalda Dahla Charlie i tvornica čokolade, a ulogu poznatog čokolatijera u filmu je utjelovio Timothée Chalamet, kojeg ćemo par mjeseci nakon premijere Wonke gledati i u drugom nastavku Dine, redatelja Denisa Villeneuvea. 

U novom traileru možemo vidjeti kako se Willy Wonka suprotstavlja svojim suparnicima, drugim vlasnicima tvornica slatkiša. Trailer također prikazuje prvi susret s Oompa Loompom, kojeg glumi Hugh Grant, a fanove je oduševio.

Nadolazeću muzičku komediju režirao je Paul King, tvorac hit filmova Paddington i Paddington 2, po scenariju koji je napisao uz Simona Farnabyja. Osim Chalameta i Granta, u filmu će se pojaviti i neke od najvećih holivudskih zvijezda, poput Olivije Colman, Rowana Atkinsona, Sally Hawkins, Toma Davisa, Jima Cartera i Keegana-Michaela Keya. 

 

Chalamet je ranije ove godine, tijekom intervjua za Vogue, otkrio da je pristao na ulogu Wonke jer je "htio raditi na nečemu što će imati mladu publiku koja nije cinična, na nečemu što je veselo". 

"To je razlog zbog kojeg me ovaj film privukao. U vrijeme intenzivne političke retorike, kada svaki dan slušamo loše vijesti, nadam se da će ovaj film biti kao kockica čokolade", izjavio je Chalamet. 

No nisu svi zadovoljni odabirom glavnog glumca, a dio fanova vjeruje kako novi trailer dokazuje da Chalamet nije trebao glumiti Willyja Wonku. 

"Svaki drugi glumac u filmu ga je nadmašio, nisu trebali toliko uloga dati tako dobrim glumcima. Chalamet je previše miran, dok je Wonka lukav i domišljat. On ima jako snažnu osobnost, a to jednostavno ne vidim u ovom traileru. Ne čudi me što su se u traileru odlučili fokusirati na lik Hugha Granta", napisao je jedan obožavatelj na Redditu. 

"Timothée izgleda kao da ne pripada ovdje, ne paše uz sanjivu atmosferu trailera. Ne može svaki glumac igrati svaku ulogu u Hollywoodu", "Chalamet djeluje kao da radi skeč za neku humorističnu emisiju. I uz to mora glumiti uz Oliviju Colman od svih ljudi", "Jeste li primijetili da ovaj trailer ima manje Timothéejevih dijaloga", "Ovo je film Hugha Granta", komentirali su drugi korisnici. 

Film Wonka trebao bi imati premijeru 15. prosinca ove godine. 

 

Pročitajte više