Hvaljeni serijal u kojem može uživati cijela obitelj dobio je novi nastavak

Screenshot: YouTube/StudioCanal

MEDVJEDIĆ Paddington vraća se na velika platna. Filmski studio StudioCanal objavio je službeni trailer za treći film u serijalu, nazvan Paddington u Peruu.

U novom nastavku hvaljenog serijala, Paddington i njegova posvojena obitelj odlaze u Peru, gdje živi Paddingtonova tetka Lucy. No, kada dođu u dom za umirovljene medvjede, doznaju da je Lucy nestala tijekom znanstvene misije. Paddington i njegova obitelj upuštaju se u novu avanturu kako bi pronašli njegovu tetku.

 

Glumačku postavu čine Hugh Bonneville, Emily Mortimer, Julie Walters, Jim Broadbent, Madeleine Harris, Samuel Joslin, Carla Tous, Olivia Colman, Antonio Banderas i Ben Whishaw.

Redatelj i scenarist Paul King, koji je napravio prva dva filma o Paddingtonu, nije radio na trećem. Zamijenio ga je redatelj Dougal Wilson, kojem je Paddington u Peruu redateljski debi. Scenarij za novi film napisali su Mark Burton, Jon Foster i James Lamont.

Filmski serijal inspiriran je dječjim pričama o medvjediću Paddingtonu koje je napisao Michael Bond. Prva dva filma zajedno su zaradila više od 400 milijuna dolara i oduševila su kritičare. Paddington 2 ima ocjenu 99% na Rotten Tomatoesu i smatra se jednim od najboljih obiteljskih filmova svih vremena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.