Ian McKellen glumit će Gandalfa u novom Gospodaru prstenova pod jednim uvjetom

Screenshot: Youtube

ENGLESKI glumac Ian McKellen utjelovio je poznatog čarobnjaka Gandalfa u poznatim epskim filmskim trilogijama Gospodar prstenova i Hobit. Nakon vijesti o snimanju novog filma u režiji Andyja Serkisa, pod nazivom Lord of the Rings: The Hunt for Gollum, postavlja se pitanje hoće li se Gandalf pojaviti i u ovom filmu.

Kako prenosi The Independent, McKellen je rekao da je čuo glasine kako će se Gandalf pojaviti u filmu, ali ništa od toga nije službeno potvrđeno. 

"Trenutno nema scenarija, nema ponude, nema plana", komentirao je McKellen i otkrio da je zainteresiran za repriziranje uloge, ali pod jednim uvjetom. "Ako budem živ", našalio se glumac. 

McKellen je za ulogu Gandalfa u filmu Gospodar prstenova: Prstenova družina nominiran za najboljeg sporednog glumca, kao i za dvije BAFTA nagrade za ulogu u prvom i trećem filmu, Gospodar prstenova: Povratak kralja.

 

Podsjetimo, vijesti o Lord of the Rings: The Hunt for Gollum otkrivene su početkom prošlog mjeseca, na oduševljenje brojnih obožavatelja epske franšize. Osim Andyja Serkisa, u Međuzemlje se vraća i Peter Jackson koji će na filmu raditi kao producent. Planirana premijera filma trebala bi biti nekad u 2026. godini.

McKellen nije jedini glumac kojeg su pitali želi li reprizirati svoju ulogu. U nedavnom intervjuu, dok je promovirao svoj najnoviji film The Dead Don’t Hurt, pitali su Vigga Mortensena je li zainteresiran ponovo glumiti Aragorna.

"Ne znam točno koja je priča, nisam je čuo. Možda ću je s vremenom saznati. Volim glumiti tog lika. Puno sam naučio glumeći ga. Jako sam uživao. Učinio bih to kada bi imalo smisla u odnosu na moje godine, priču i sve to. Učinio bih to samo ako bi imalo smisla za lika. Bilo bi glupo to učiniti ako je drugačije", rekao je tada glumac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.