Izašao je trailer za novi nastavak jednog od najprofitabilnijih animiranih serijala

Screenshot: YouTube/Universal Pictures

FILMSKI studiji Universal Pictures i DreamWorks Animation objavili su prvi trailer za Kung Fu Pandu 4, četvrti nastavak planetarno popularne animirane franšize, koja je do sada zaradila 1.8 milijardi dolara.

Redatelji novog nastavka Kung Fu Pande su Mike Mitchell i Stephanie Stine. Scenarij su pisali Jonathan Aibel i Glenn Berger, koji su radili i na ostalim filmovima u serijalu.

Nakon tri smrtonosne avanture i pobjede nad snažnim zlikovcima, Po se treba odreći titule zmajskog ratnika kako bi postao duhovni vođa Doline mira. Prije nego što preuzme novu dužnost, mora naći nasljednika dostojnog titule zmajskog ratnika.

No, majstoru borilačkih vještina na putu stoji moćna čarobnica, koja može promijeniti svoj oblik u bilo koje biće. Njen cilj je vratiti sve zlikovce koje je Po poslao u Carstvo duhova.

Svoje uloge iz prošlih filmova ponovit će Jack Black, Dustin Hoffman, James Hong, Bryan Cranston i Ian McShane. Njima se pridružuju Awkwafina i Ke Huy Quan. 

Kung Fu Panda 4 u kina dolazi 8. ožujka 2024. U nastavku pogledajte trailer, koji je u dva sata pregledan više od milijun puta.

 

Pročitajte više