Izašao je trailer za novu seriju Nicole Kidman, izlazi 26. siječnja

Screenshot: Youtube

IZAŠLA je najava za limitiranu seriju Expats, koja prikazuje isprepletene živote američkih žena u Kini. Nastala je prema bestseleru Janice YK Lee The Expatriates, a izvršne producentice serije su Nicole Kidman, Lulu Wang i Daniele Melia.

Smještena u živopisan i buran Hong Kong 2014. godine, radnja prati tri Amerikanke - Margaret (Nicole Kidman), Hilary (Sarayu Blue) i Mercy (Ji-young Yoo), čiji se životi isprepliću nakon iznenadne obiteljske tragedije. Serija propituje životne privilegije i istražuje što se događa kada se zamagli granica između krivnje i žrtava.

Limitirana serija prikazivat će se na Prime Videu, a publika će je moći gledati od 26. siječnja 2024. godine. Sadrži šest epizoda, a osim istaknutih glumica, ostatak glumačke postave uključuje Briana Teeja, Jacka Hustona i druga manje poznata imena.

 

Kreatorica serije Lulu Wang, ranije poznata po radu na The Farewellu, otkrila je da joj se 2020. Nicole Kidman obratila s ovim projektom, prenosi IndieWire. 

"Bila sam nevjerojatno zahvalna. Bilo je prilično rano, u ljeto, odmah nakon što je The Farewell objavljen. Pogledala je film i svidio joj se. Rekla mi je: 'Postoji ta knjiga koju smo odabrali i prilagođavamo je, a ti si prva osoba koja je pročitala scenarij. Ti si jedina redateljica koju vidim na ovom projektu. Moraš to učiniti'", rekla je Wang, prenosi IndieWire. 

Produkcija serije započela je još u kolovozu 2021. godine, ali se zbog situacije s covidom-19 sve moralo otkazati. Službeni završetak produkcije serije bio je tek u prosincu 2022. godine.

Pročitajte više