Jack Black kaže da mu je poznati horor jedan od najdražih filmova ikad

Foto: EPA

Jack Black poznati je američki glumac i komičar, prepoznatljiv po svojim energičnim i humorističnim ulogama. Istaknuo se u komedijama poput School of Rock i serijalu Jumanji, a njegova jedinstvena karizma i talent za humor čine ga jednim od omiljenih glumaca.

Dakle, komedija je Blackova zona komfora te je na tome uspio izgraditi lijepu karijeru. Međutim, unatoč tome što je pokušao surađivati s redateljem jednog od svojih omiljenih filmova, projekt nikada nije zaživio te od tada nisu surađivali.

U intervjuu za Black Film, glumac je opisao Shaun of the Dead Edgara Wrighta kao "jedan od njegovih najdražih filmova ikad", nazivajući ga "urnebesnim". Čak je otkrio da su zajedno radili na nečemu, ali unatoč potencijalu zajedničkog rada na komediji inspiriranoj nefikcionalnom knjigom o teorijama zavjere i ekstremizmu, to se nije ostvarilo.

 

Jon Ronsonova knjiga Them opisuje autorova iskustva s ekstremistima i apsurdnostima na koje nailazi. Edgar Wright je 2007. potvrdio da rade na projektu, rekavši da je Jack Black vjerojatno uključen. Black je rekao da je predloženi film o ekstremistima iz različitih kultura i njihovim zajedničkim točkama. Iako se taj projekt nije ostvario, Black još uvijek cijeni Wrightov film Shaun of the Dead kao jedan od svojih osobnih favorita.

Ova britanska komedija postala je klasik, lansirajući karijere Wrighta, Simona Pegga i Nicka Frosta. I nakon više od 20 godina, film je i dalje zabavan i vrijedan ponovnog gledanja, s brojnim slavnim obožavateljima, uključujući Blacka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.