Jackie Chan u Plaćenicima 5? Redatelj kaže jedino pod ovim uvjetom

Foto: EPA

PLAĆENICI 4 stigli su u kina prošlog tjedna i pokazali se kao totalni promašaj. U prvom vikendu prikazivanja film je zaradio samo 8.3 milijuna dolara, što je najgori učinak od svih filmova u franšizi. Zbog slabog odaziva publike, a i činjenice da Sylvester Stallone više neće glumiti u budućim dijelovima, upitan je nastavak. Međutim redatelj četvrtog dijela Scott Waugh ne odbacuje tu mogućnost.

Ovu franšizu obilježilo je prikazivanje akcijskih glumaca starog kova. Svi prepoznatljivi junaci iz 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća imali su uloge u ovim projektima. Svi osim jednog – Jackieja Chana. 

Postoji jedan uvjet

Njegova pojava u nastavku najviše ovisi o tome hoće li studio dozvoliti snimanje petog dijela. Waugh je u nedavnom intervju za JoBlo Celebrity Interviews potvrdio da bi volio raditi s Jackiejem, no da bi on glumio u sljedećem nastavku, potrebno je zadovoljiti jedan uvjet.

"Gledajte, vjerujem da je svašta moguće. Znam da je Jackie veliki obožavatelj Slya i Sly poštuje Jackieja. Mislim da bi se to moglo ostvariti ako se poklope njihovi rasporedi, koji su inače jako komplicirani. Bilo bi fantastično", rekao je redatelj.

Obožavatelji su oduvijek htjeli vidjeti Jackieja u ovim filmovima. Čak je i Stallone nekoliko puta kontaktirao Chana kako bi ga pridružio timu. Međutim glumac je odbio ponude i za Plaćenike 2 i za Plaćenike 3. Za drugi dio problem je ležao u prenatrpanom rasporedu, dok je za treći Jackie bio u strahu da neće imati dovoljnu minutažu u filmu. 

Pročitajte više

 

Pročitajte više