Jake Gyllenhaal i Conor McGregor su zvijezde trenutno najgledanijeg filma na Primeu

Screenshot: YouTube/Prime Video

NA AMAZONOV PrimeVideo prije dva dana stigao je akcijski film Road House, u režiji Douga Limana. Iako su kritičari podijeljeni oko filma, Road House je u kratkom roku prestigao komediju Ricky Stanicky i postao najgledaniji film na streaming servisu.

Road House je baziran na istoimenom filmu iz 1989. godine u kojem su glavne uloge igrali Patrick Swayze, Ben Gazzara, Kelly Lynch i Sam Elliot. Film se danas smatra kultnim klasikom unatoč lošim ocjenama.

U Limanovom filmu glavne uloge igraju Jake Gyllenhaal, Conor McGregor, Daniela Melchior, J.D. Pardo, Arturo Castro i Billy Magnussen.

Film prati bivšeg UFC borca Elwooda Daltona (Gyllenhaal) koji zarađuje na uličnim borbama prije nego što se zaposli kao izbacivač u tropskom gradiću Florida Keys. Iako se gradić na prvu čini kao tropski raj, Dalton ubrzo doznaje da stvari nisu onakve kakvima se čine.

 

Kritičari su podijeljeni

Kritičari su Road House ocijenili sa 63 posto na portalu Rotten Tomatoes, dok mu je publika dala ocjenu 59 posto. Dok neki kritičari pišu da je novi film bolji od originala iz 1989. godine, drugi pišu da je bio nepotreban i da se ne može mjeriti s originalom.

"Iako volim Jakea Gyllenhaala, ovo je bilo užasno. Nema nikakav sadržaj, McGregor i svi ostali glume užasno, jedina iznimka je konobarica Laura. Ona je jedina koja nam se svidjela", napisao je jedan gledatelj.

"Jake glumi odlično, kao i inače. Također je u dobroj formi. McGregor je isto super. Akcija je bila odlična, a priča je u redu. Scenarij je pomalo lijen, ali i duhovit. Ocijenio bih film sa 7.5 od 10, definitivno ga preporučujem", napisao je drugi.

"Scene borbe su odlične. Šokiran sam što je publika dala tako niske ocjene", iskomentirao je treći gledatelj. 

Pročitajte više