Jason Momoa otkrio kojeg je lika iz DC-ja oduvijek htio glumiti. I ne, nije Aquaman

Foto: Profimedia

GLUMAC Jason Momoa trenutno promovira drugi dio Aquamana. U jednom intervjuu otkrio je koja je po njemu savršena uloga. I ne, nije riječ o Arthuru kojeg glumi u Aquamanu.

Momoa je u razgovoru s Fandangom nahvalio jednog od antijunaka u DC Comicsu. Riječ je o Lobu, izvanzemaljcu s utopijskog planeta Czarnia, koji radi kao međugalaktički plaćenik i lovac na glave. Kada je komentirao antijunaka, Momoa je istaknuo da je to savršena uloga.

"Dakle, Lobo... Nekad sam skupljao stripove i, iako to više ne radim toliko, on mi je uvijek bio najdraži. Oduvijek sam želio glumiti Loba, to je savršena uloga", istaknuo je glumac, prenosi MovieWeb. Dodao je i da će sigurno prihvatiti ulogu ili poziv na audiciju ako mu se ponudi, ali da ga zasad nitko nije zvao. 

Glasine i nagađanja da je zvijezdi Aquamana ovo bio posljednji film te da će se u DC-ju ponovno vratiti kao Lobo, kruže već neko vrijeme, iako bez službene potvrde. Kako prenosi MovieWeb, neki izvori neslužbeno tvrde da je Momoa već odabran za ulogu Loba, ali da će se sve tek objaviti nakon što u kina izađe Aquaman: Izgubljeno Kraljevstvo. 

Ako se glasine pokažu istinitima, Momoa bi se u ulozi Loba mogao pojaviti u Superman: Legacy, pod režijom Jamesa Gunna i Petera Safrana. U ovom filmu trebalo bi se pojaviti nekoliko drugih prepoznatljivih DC likova, a uz njih i Momoa u ulozi Lobe, prenosi MovieWeb.

Pročitajte više