Jessici Chastain je teško gledati hit film iz 2011. godine: Jako mi je emotivan

Foto: Press/EPA

NAGRAĐIVANA glumica Jessica Chastain utjelovila je brojne likove u poznatim filmovima Interstellar, Velika igra, Zero Dark Thirty, Marsovac i drugima. Međutim, postoji jedan film u njezinoj karijeri koji joj je jako teško gledati.

Riječ je o znanstvenofantastičnom filmu Drvo života (The Tree of Life) iz 2011. godine. Radnja prikazuje podrijetlo i smisao života kroz sjećanja iz djetinjstva sredovječnog muškarca na njegovu obitelj koja je živjela u Teksasu tijekom 1950-ih, isprepletena slikama o podrijetlu svemira i početku života na Zemlji.

Chastain je u filmu utjelovila gospođu O'Brien, Jackovu majku s kojom ima blizak odnos, što se ne može reći za njegov odnos s ocem, kojeg je u filmu utjelovio Brad Pitt. Chastain je u jednom intervjuu otkrila da joj je jako teško gledati ovaj film zato što je jako emotivan.

"Drvo života jedan je od mojih omiljenih filmova. Nisam ga mogla pogledati otkako je izašao jer mi je jako emotivan. Bio je to vrhunac mog života. Glumila sam lik koji je bio utjelovljenje ljubavi, svaki dan snimanja bio je ispunjen radošću", komentirala je glumica, prenosi Far Out Magazine. 

 

Kada je razmišljala o tome kako odglumiti lik, glumica je odlučila jako se posvetiti liku i pokušati živjeti na način na koji bi to radila gospođa O'Brien. Upravo je lik gospođe O'Brien odgovoran za to što je glumici teško gledati ovaj film.

"Gledajući film i gledajući gospođu O'Brien kako trči ulicama s dječacima, sjećam se kako je sve to bilo divno. Boli me srce dok gledam film", zaključila je Chastain, prenosi Far Out Magazine.

Film Drvo života redatelja Terrencea Malicka dobio je tri nominacije za Oscara u kategorijama: najbolji film, najbolja fotografija i najbolji redatelj, ali nije pobijedio ni u jednoj od njih.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.