Julia Roberts odbila je ulogu u ovom hvaljenom filmu, ali ne žali za tom odlukom

Foto: EPA

JULIJU Roberts mnogi smatraju kraljicom romantičnih komedija, no u nedavnom intervjuu poznata glumica otkrila je da je odbila ulogu u jednom od najpoznatijih filmova ovog žanra. 

Tijekom gostovanja u emisiji Watch What Happens Live With Andy Cohen jedan fan pitao je postoji li ijedna uloga za kojom žali, piše The Hollywood Reporter. 

"Pa, ne žalim ni za jednom ulogom jer mislim da je sve to sudbina", odgovorila je oskarovka. "Ali jedan film koji sam odbila, a koji je na kraju ispao uspješan i prekrasan, a mislila sam da ne bi bio uspješan i prekrasan da sam ja u njemu, bio je Imaš poruku (You’ve Got Mail)."

Screenshot: YouTube/Warner Bros.

Umjesto Roberts, glavnu ulogu u ovom hitu iz 1998. godine igrala je Meg Ryan. No Roberts ne žali za svojom odlukom jer je to sve dio posla. 

"Ryan se trebala pojaviti u Čeličnim magnolijama (Steel Magnolias), ali je i dalje snimala Kad je Harry sreo Sally (When Harry Met Sally), tako da sam ja dobila tu ulogu", rekla je glumica. 

"Cate Blanchett trebala je glumiti u Bliskim odnosima (Closer), ali je zatrudnjela i ja sam dobila ulogu. Posrećilo mi se oko nekih jako dobrih uloga", objasnila je Roberts.

 

Pročitajte više