Kći Paula Walkera pojavit će se u novom nastavku Brzih i žestokih

Foto: EPA

MEADOW Walker, kći jedinica pokojnog Paula Walkera, u četvrtak je na Instagramu podijelila sliku sa snimanja novog filma Brzih i žestokih Fast X te svoje iskustvo na setu.

"Prvi film Brzih i žestokih izašao je kada sam imala jednu godinu! Odrasla sam na setu gledajući svog oca Vina, Jordana, Michelle, Chrisa i ostale na ekranima. Zahvaljujući mom ocu, rođena sam u obitelji Brzih i žestokih. Ne mogu vjerovati da ću sada i ja biti dio franšize uz one koji su me gledali kako odrastam", napisala je uz fotografiju.

Zahvalila je redatelju filma Louisu Leterrieru na njegovoj "dobroti, strpljenju i podršci".

"Imam osjećaj da si dio obitelji otkako smo počeli, drago mi je da je ovo samo početak", dodala je.

Također je zahvalila, kako je rekla, najboljem prijatelju svog pokojnog oca, koji je sada njezin najbolji prijatelj, producentu Brandonu Birtellu dodavši: "Ovo ne bi bilo moguće bez tebe."

Manekenka je na kraju napisala da je zahvalna što je imala priliku odati počast svom ocu kroz ovu ulogu.

Paul Walker je umro 2013. u 40. godini. Furious 7 je posljednji film u kojem je glumio, a scene koje nije mogao dovršiti su preuzela njegova braća Caleb i Cody, čija su lica zamijenjena CGI tehnologijom.

Fast X u kina dolazi 19. svibnja, a u najnovijem nastavku se vraćaju glavne zvijezde franšize Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris i Sung Kang. Filmu se pridružuju i nova lica, a to su Jason Momoa, Brie Larson i Rita Moreno, koja glumi baku Dieselovog lika. Diesel je najavio da se Fast X vraća korijenima franšize, koji uključuju ulice Los Angelesa i utrke automobila. 

Pročitajte više