Keanu Reeves glumit će u novom filmu o uspješnoj videoigri

Foto: EPA

KEANU Reeves pridružuje se glumačkoj postavi još jedne popularne franšize. The Hollywood Reporter piše da će se zvijezda Johna Wicka pojaviti u nadolazećem filmu Sonic the Hedgehog 3, gdje će utjeloviti lik koji se zove Shadow.

Studio Paramount otkrio je vijest na prošlotjednom CinemaConu, gdje je prikazana kratka snimka iz nadolazećeg filma. Snimka prikazuje Dr. Robotnika (Jim Carrey), koji je pao u depresiju nakon događaja iz Sonica 2. Kako bi se oraspoložio, stvorio je Shadowa, lika koji se prvi put pojavljuje u videoigri Sonic Adventure 2. Shadow the Hedgehog ima iste moći kao Sonic, ali mračniji karakter.

Screenshot: YouTube/Sega/Netflix

Sva tri filma o Sonicu režirao je Jeff Howler. Prva dva filma bila su veliki hitovi, iako adaptacije videoigara često ne doživljavaju takav uspjeh. Ben Schwartz dao je glas Sonicu, dok James Marsden glumi njegovog ljudskog prijatelja, Toma Wachowskog. Sonic the Hedgehog 3 izlazi u prosincu ove godine.

Reevesa ćemo uskoro gledati i u filmu Good Fortune, koji režira Aziz Ansari, a pojavit će se i u spin-offu Johna Wicka, John Wick Presents: Ballerina.

Pročitajte više