Keanu Reeves i Sandra Bullock htjeli bi raditi na nastavku svog akcijskog trilera

Foto: EPA

KEANU Reeves i Sandra Bullock gostovali su u podcast 50 MPH, gdje su izrazili želju za ponovnom suradnjom i za snimanjem filma Brzina 3, prenosi Variety.

Akcijski triler Jana de Bonta, Brzina, postao je četvrti najuspješniji film 1994. godine sa zaradom od 350 milijuna dolara diljem svijeta. Uspjehu je pridonijela i sjajna kemija između Reevesa i Bullock. Nakon Brzine, duo je ponovno surađivao 2006. godine, na romantičnoj drami Kuća na jezeru (The Lake House).

Reeves je tijekom zajedničkog intervjua izjavio da bi on i Bullock bili odlični u Brzini 3, a Bullock je dodala da bi voljela ponovno surađivati.

"Prije nego što umrem, prije nego što napustim ovaj planet, mislim da bi Keanu i ja trebali nešto snimiti. Hoćemo li biti u invalidskim kolicima ili koristiti hodalice? Možda. Hoćemo li biti na malim skuterima u Disneylandu?", rekla je Bullock.

"Osjećam se kao da čujem sirenin zov, kao da postoji nešto što nisam učinio," dodao je Reeves. "Volio bih ponovno raditi s tobom prije nego što zatvorimo oči po posljednji put."

Unatoč odličnoj kemiji, Bullock i Reeves nisu se pojavili zajedno u Brzini 2. Bullock je ponovila svoju ulogu, ali Reeves se odbio vratiti jer mu se scenarij nije svidio. 

Bullock je kasnije požalila svoju odluku jer je film postao kritički i komercijalni neuspjeh. "Još uvijek mi je neugodno što sam sudjelovala u tome", izjavila je Bullock 2022. godine, u intervjuu za TooFab.

Pročitajte više