Kirsten Dunst kaže da je snimanje scene poljupca s Tobeyjem Maguireom bilo jadno

Foto: EPA

KIRSTEN Dunst je tijekom gostovanja u emisiji The Jonathan Ross Show otkrila da se osjećala jadno tijekom snimanja najpoznatije scene iz filma Spider-Man, koji je režirao Sam Raimi.

Dunst je u filmu iz 2002. godine utjelovila Mary-Jane Watson, susjedu i prijateljicu Petera Parkera, koja kasnije postaje njegova romantična partnerica, dok je Tobey Maguire utjelovio Petera Parkera.

Iako film ima brojne upečatljive trenutke, poljubac na kiši, do kojeg dođe nakon što Spider-Man spasi Mary-Jane od uličnih huligana, smatra se jednim od najboljih filmskih poljubaca svih vremena. Poznatu scenu možete pogledati u nastavku.

Iako je ova scena dosegla legendarni status u pop-kulturi, snimanje nije prošlo bez poteškoća. Dunst je otkrila da se osjećala jadno tijekom snimanja zbog užasnih vremenskih uvjeta.

"Sjećam se da mi je Sam Raimi dao knjigu o poznatim poljupcima kako bih pronašla inspiraciju, ali je također htio da scena bude posebna, iako je samo snimanje scene bilo nekako jadno", prisjetila se glumica, prenosi Unilad.

"Padala je kiša i bilo je jako hladno, a Tobey nije mogao disati, pa sam se osjećala kao da ga oživljavam", objasnila je Dunst.

Dunst ćemo uskoro moći gledati u filmu Civil War, na kojemu su radili redatelj Alex Garland i studio A24. Film će imati premijeru u kinima 12. travnja.

Pročitajte više