Kritičari su oduševljeni novom serijom s Kurtom Russellom: Epska serija

Screenshot: YouTube

MONARCH: Legacy of Monsters 17. listopada stiže na Apple TV+. Serija prati članove obitelji koji kreću očevim stopama kako bi otkrili obiteljsku poveznicu s tajnom organizacijom Monarch.

Glavne uloge u seriji imaju Kurt Russell i Wyatt Russell. Oni glume vojnog časnika Leeja u razdoblju od 50 godina. Wyatt glumi njegovu mlađu verziju, dok je Kurt u koži 50 godina starijeg časnika. Serija je radnjom smještena odmah nakon događaja iz filma Godzilla vs Kong.

Kritičari su već pogledali Monarch: Legacy of Monsters i prve reakcije su odlične. Na portalu Rotten Tomatoes serija je trenutno među bolje ocijenjenim projektima s 92% pozitivnih osvrta.

 

"Monarch: Legacy of Monsters shvaća medij televizije, efektivno spajajući akciju, razmjer i misterij prema potrebama i zahtjevima ljudske drame na malim ekranima", tvrdi kritičar The Playlista.

"Monarch: Legacy of Monsters se fokusira na individualne ljude koji su bačeni u akciju nakon pojave Godzille i ostalih Titana te je to ono što ovu seriju čini ugodnim iznenađenjem koja bi mogla biti Appleov hit", piše The Verge.

"Često ovakvim tipovima filmova i serija nedostaje zanimljiva ljudska priča sa srcem i neizvjesnošću. Monarch: Legacy of Monster pogađa taj aspekt. Također je pogodio s vizualno lijepim i strašnim Titanima", komentira kritičarka Mama's Geekyja.

"Epska serija koja dublje istražuje priču Godzille"

"Nije baš vrhunac MonsterVersea, ali je daleko od samog dna. Sadrži zadovoljavajući oblik izgradnje svijeta te iznimno ugodnu dvostruku izvedbu Kurta i Wyatta Russella", tvrdi Polygon.

"Monarch: Legacy of Monsters je epska serija koja dublje istražuje priču Godzille i Monarcha. Ono čime se najbolje bavi jest prikaz kako se ljudi nose sa svime time u svojim životima", jasan je kritičar Zach Pope.

"Zasad se čini da serija ima samopouzdanja, dopuštajući priči da diše, i ne zamara se toliko s poveznicama u ostatku svijeta. Tu i tamo ima nespretnosti u pripovijedanju, ali Monarch: Legacy of Monsters ne dopušta da ga to koči previše", zaključuje Collider.

Pročitajte više