Lena Headey otkrila kakvu je sudbinu htjela za Cersei Lannister u Igri prijestolja

Screenshot: YouTube

ČETIRI godine su prošle od završetka jedne od najpopularnijih serija današnjice, Igre prijestolja. Fanovi i dalje debatiraju je li kraj bio zadovoljavajući i otkrivaju što bi eventualno promijenili.

Jedni smatraju da je serija završila onako kako je trebala, dok drugi tvrde da je imala jedan od najgorih završetaka u povijesti televizije. Ono u čemu se obje strane slažu jest da je zadnja sezona prebrzo preletjela kroz svoju priču.

Jedna od onih koja je imala drugačiju ideju za svog lika jest glumica Lena Headey. Ona je utjelovila zloglasnu Cersei Lannister i za The Hollywood Reporter priznala kakvu je sudbinu htjela za nju.

Njen lik nije preživio finalnu sezonu. Cersei je zajedno sa svojim bratom i ljubavnikom Jamiejem završila ispod ruševina dvorca. 

"Svi smo imali vlastite ideje za završetak jer kako glumite, tako sami pokušavate odgonetnuti put vaših likova. Maisie Williams i ja smo maštale o okršaju između Arye i Cersei. O tome smo sanjale. No oni su imali druge ideje", rekla je Headey.

"Mislim da su na kraju svi razumjeli zašto. Uživite se u svoju glumu pa ponekad želite preispitati neke stvari. No apsolutno sve razumijem. Nedostaju mi ljudi jer se toliko zbližite da stvorite obiteljske odnose. Zbog toga vam bude teško. Iz takvih odnosa proizlazi neobična žalost. No ne nedostaje mi serija. Snimili smo ju i dali sve od sebe. Promijenila je naše živote i uvijek ćemo je se sjećati", dodala je glumica.

Pročitajte više