Lipanj je pun hitova, evo što ćemo sve gledati

Foto: Press

NA SkyShowtime uskoro stižu brojni noviteti - od hvaljene serije Mayor of Kingstown, u kojoj glumi zvijezda Osvetnika, Jeremy Renner, do dokumentarca Milli Vanilli, koji ima čak 100% na Rotten Tomatoesu. U nastavku otkrivamo koje naslove ne smijete propustiti u lipnju.

Mayor of Kingstown

Dostupno od 6. lipnja

 

Serija Mayor of Kingstown prati obitelj McLusky, moćnike iz Kingstowna u Michiganu, gdje je zatvorski sustav jedina industrija koja uspješno posluje. Baveći se temama sustavnog rasizma, korupcije i nejednakosti, serija daje snažan uvid u njihove pokušaje da uvedu zakon i red u grad u kojem ništa od toga ne postoji.

The Tattooist of Auschwitz

Dostupno od 7. lipnja

Ovu šestodijelnu seriju, utemeljenu na međunarodnom bestseleru The Tattooist of Auschwitz spisateljice Heather Morris, nadahnula je životna priča Lalija i Gite Sokolov, koji su se upoznali kao zatvorenici u koncentracijskom logoru tijekom holokausta.

Ubrzo po dolasku, Lali je postao jedan od Tätowierera, majstora tetovaže, zadužen za tetoviranje identifikacijskih brojeva na ruke drugih zatvorenika. Jednog dana upoznaje Gitu (Anna Próchniak) dok joj na ruku tetovira njezin zatvorenički broj. Par doživi ljubav na prvi pogled i tako počinje hrabra i nezaboravna ljudska priča.

PAW Patrol

Dostupno od 14. lipnja

PAW Patrol animirana je akcijsko-pustolovna serija za predškolce o šestero hrabrih psića koje predvodi desetogodišnji lumen Ryder. PAW Patrol štiti zajednicu Adventure Bay jedinstvenom kombinacijom vještina rješavanja problema, kul vozila i fizičkog humora.

Vatrogasni pas Marshall, policijski psić Chase i pilotkinja helikoptera Skye doprinose timu svojim jedinstvenim osobnostima i vještinama i uče nas o važnosti timskog rada i društvene odgovornosti. Posebni ruksaci PupPacks pomažu im pri rješavanju raznih problema - od spašavanja mačića do sprečavanja odrona kamenja na vlak! Jedno je sigurno: bez obzira na to u kakvoj se pustolovini našla, PAW Patrol uvijek nađe vremena za igru, smijeh i Ryderovo češkanje iza uha.

Air Force One Down

Dostupno od 1. lipnja

Na svom prvom zadatku u predsjedničkom zrakoplovu Air Force One, novopečena agentica u američkoj tajnoj službi suočava se s ultimativnim testom kad teroristi otmu zrakoplov s namjerom onemogućavanja presudnog energetskog sporazuma. Predsjednikov je život ugrožen, moguća je svjetska kriza i ona mora uložiti svu svoju hrabrost i vještine u nemilosrdnu borbu koja bi mogla promijeniti tijek povijesti.

Milli Vanilli

Dostupno od 1. lipnja

Od njihovog meteorskog uspjeha do javne propasti, ovaj fascinantni dokumentarac govori o nepoznatim okolnostima povezanima s notornim pop-duetom Milli Vanilli i skandalom pjevanja na playback iz 1990-ih godina.

Trolls Band Together

Dostupno od 14. lipnja

Nakon dva filma o istinskom prijateljstvu i neumornom koketiranju, Poppy i Branch sada su službeno, konačno, ljubavni par! Dok postaju sve bliskiji, Poppy otkriva da Branch ima tajnu prošlost. Svojedobno je bio član njezinog omiljenog 'boy banda', BroZone, u kojem su bila i njegova braća: Floyd, John Dory, Spruce i Clay.

Grupa BroZone raspala se kad je Branch još bio beba, a isto se dogodilo i obitelji pa Branch otad nije vidio svoju braću. Međutim, kad Branchovog brata Floyda zbog njegovog glazbenog talenta otmu Velvet i Veneer, par opakih zlikovaca u liku pop-zvijezda, Branch i Poppy kreću na mučno i emotivno putovanje kako bi ponovno okupili braću i spasili Floyda od sudbine gore i od pada u zaborav.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.