Ljude šokiralo kada su doznali koliko godina ima Stiflerova mama u Američkoj piti

Screenshot: YouTube/Universal Pictures

KORISNICI društvenih mreža šokirali su se nakon što su doznali koliko je godina imala Jennifer Coolidge tijekom snimanja kultne komedije Američka pita iz 1999. godine, u kojoj je utjelovila majku popularnog srednjoškolca Stevena Stiflera. 

Američka pita prati skupinu maturanata - štrebera Jima, zvijezdu lacrosse tima Oza, vođu grupe Kevina i sofisticiranog Fincha - koji sklope pakt o gubitku nevinosti prije završetka srednje škole. Finchu je privlačna zgodna majka njihovog popularnog Stiflera, a pred kraj filma uspije ju i zavesti.

Mnoge obožavatelje ovog klasika, koji je režirao Paul Weitz, iznenadilo je kada su doznali da je Coolidge imala 37 godina kada je izašla Američka pita. Iako se društvenim mrežama širi informacija da je glumica imala 38 godina tijekom premijere, Američka pita je stigla u kina mjesec dana prije njezinog 38. rođendana.

Glumica je rođena u kolovozu 1961. godine, a tijekom snimanja Američke pite, koje se odvijalo od srpnja do rujna 1998. godine, napunila je 37 godina.

Prema portalu LADbible, obožavatelji su pisali “da im ta činjenica nanosi bol” te da su tek sada shvatili da im je datum rođenja bliži Drugom svjetskom ratu nego današnjem datumu. Ostali su se pokušavali utješiti činjenicom da je Jimov tata stariji od njih jer je imao 53 godine tijekom snimanja.

Iako nam je i dalje najpoznatija kao Stiflerova mama, Jennifer Coolidge je u posljednjih nekoliko godina doživjela renesansu. Za svoju izvedbu u HBO-ovoj seriji The White Lotus, koja se počela prikazivati 2021. godine, osvojila je dva Emmyja i jedan Zlatni globus.

Pročitajte više