Ljudi kažu da su se na ovu medicinsku seriju navukli nakon prve epizode

Screenshot: Youtube

FOX je otkazao seriju The Resident (Specijalizant), što je rastužilo mnoge koji su se navukli na nju. U glavnoj ulozi je Matt Czuchry, kojeg bi obožavatelji serije Gilmore Girls (Gilmoreice) mogli prepoznati kao Logana. Radnja prati skupinu liječnika koji rade u bolnici Chastain Memorial. Tijekom šest sezona, ekipa liječnika i specijalizanata hvata se u koštac s profesionalnim izazovima, dok se također pokušava snaći u osobnim odnosima i problemima.

Serija se emitirala od 2018. godine, snimljeno je šest sezona, a u njoj glume Manish Dayal, Bruce Greenwood, Malcolm-Jamal Warner, Tasso Feldman i Emily VanCamp.

Unatoč tome što ju je Fox otkazao, serija je postala hit nakon što je stigla na Netflix u SAD-u. Ondje je prošlog mjeseca bila među deset najgledanijih serija. Kod nas je dostupna na platformi Disney+.

 

Gledatelji imaju samo riječi hvale te savjetuju svima da ne propuste odličnu doktorsku seriju.

"Ne mogu prestati gledati seriju. Konačno sam završio s trećom sezonom", "Jako dobra serija! Na petoj sam sezoni i ne mogu prestati gledati", "Izvanredna serija, nemojte je propustiti. Navući ćete se nakon prve epizode", "Odgledala sam svih šest sezona i želim još", neki su od komentara u Facebook grupi Netflix Bangers.

Iako je glumačka postava The Residenta već zauzeta novim projektima, vrijedi imati na umu da je uspjeh serije Suits na Netflixu potaknuo kreiranje spinoffa Suits: LA, tako da postoji mogućnost da se povijest ponovi i s ovim naslovom.

Pročitajte više