Mark Wahlberg: Ako nastavim ovim tempom, mislim da se neću dugo baviti glumom

Screenshot: YouTube

MARK Wahlberg dao je naslutiti kako bi se uskoro mogao prestati baviti glumom i otići u mirovinu. Američki glumac probio se pod reflektore Hollywooda ulogom u filmu Renesansni čovjek 1994. godine. Od tada pa do danas, Wahlberg je glumio u nekoliko zapaženih filmova, kao što su Kralj pornića (1997.), Tri kralja (1999.), Savršena meta (2007.), Ted 1 i 2 (2012., 2015.) te Pokojni (2006.), što mu je donijelo nominaciju za najboljeg sporednog glumca na Oscarima 2007. godine. 

Posljednji filmovi u kojima se pojavio bili su Vrijeme za mene, Uncharted i Otac Stu - svi iz 2022. godine. U bližoj budućnosti čekaju ga uloge u filmovima The Family Plan, Arthur the King, The Union, The Six Billion Dollar Man i Flight Risk, čiju redateljsku palicu potpisuje Mel Gibson.

Wahlberg definitivno ima pune ruke posla. Ovakav tempo rada malo kome može ostaviti slobodnog vremena, pogotovo ako se još bavi nekim drugim stvarima. Priznao je to i glumac u razgovoru za The Hollywood Reporter.

"Sada sigurno radim više nego ikad prije. Određena poduzeća na neki način izgradite, napustite ili ih proslijedite. Nadam se svojoj djeci, ali vidjet ćemo koji su njihovi interesi. Ako nastavim ovim tempom, mislim da se neću dugo baviti glumom. Sasvim sigurno, jer to je najteže", rekao je glumac.

Osim glume, Wahlberg se bavi i produkcijom. Bio je na poziciji izvršnog producenta na televizijskim serijama poput Zlatni dečko, Igrači i Carstvo poroka. Prema IMDb-ju, ulogu producenta ima u nadolazećim projektima, kao što su The Family Plan, The Roman, The Union i The Six Billion Dollar Man te neimenovani projekt košarkaške tematike.

Pročitajte više

 

Pročitajte više