Marvelov glumac odbio se pojaviti u filmu Deadpool & Wolverine, otkrio je zašto

Screenshot: YouTube/Marvel Entertainment

TREĆI film serijala Deadpool, nazvan Deadpool & Wolverine, prvi je Marvelov film koji će spojiti Marvelov filmski svemir (MCU) i franšizu X-Men. Dugo očekivani film redatelja Shawna Levyja, s Ryanom Reynoldsom u glavnoj ulozi, imat će brojne cameo uloge, ali jedan Marvelov glumac otkrio je da se neće pojaviti u filmu.

Internetom kruže glasine da bismo u novom filmu o Deadpoolu mogli vidjeti zvijezde prijašnjih filmova franšize X-Men, od Nicholasa Houlta, koji je glumio Beasta, do Patricka Stewarta, koji je glumio Charlesa Xaviera. No Reynolds je dosad odbio potvrditi tko će se sve pojaviti u filmu i rekao da će sve tajne biti otkrivene na premijeri. Sve što gledatelji sigurno znaju jest to da je Hugh Jackman ponovio ulogu Wolverinea.

Jedan od glumaca kojima je bila ponuđena uloga u filmu Deadpool & Wolverine je Vinnie Jones, koji je u filmu X-Men: The Last Stand, iz 2006. godine, utjelovio negativca Juggernauta, no tu ulogu ne planira ponoviti, piše Screen Geek.

Vinnie Jones u ulozi Juggernauta Screenshot: YouTube/Marvel Entertainment

"Nedavno su mi ponudili ulogu u Deadpoolu, u ovom novom. Razgovarao sam s redateljem i samo mu rekao da mi je psihički i fizički prenaporno obući taj kostim", rekao je Jones u nedavnom intervjuu. "Mislim, to uzima i psihički danak jer si cijeli dan u tom kostimu i ne možeš raditi ništa, možeš samo piti kroz slamčicu. Tako da nismo sklopili ugovor za Deadpoola."

Iako je odbio ulogu, Jones je naglasio da je inače veliki obožavatelj Deadpoola.

"Deadpool mi je najdraži film svih vremena, više-manje. Stvarno sam htio prihvatiti ulogu, ali nisu imali budžet da me stave u taj kostim."

Deadpool & Wolverine u kina dolazi 26. srpnja 2024. godine.

 

Pročitajte više