Marvelova zvijezda trebala je na psihoterapiju zbog kritika koje je pokupio ovaj film

Screenshot: YouTube/MCU

KUMAIL Nanjiani, zvijezda Marvelovog filma Eternals, gostovao je u podcastu Inside of You With Michael Rosenbaum gdje je otkrio da su negativne kritike koje je dobio film Eternals imale jako loš utjecaj na njegovo mentalno zdravlje.

"Kritike su bile loše i bio sam jako svjestan toga", rekao je Nanjiani, koji je u Marvelovom filmu glumio superheroja Kinga. "Čitao sam i provjeravao svaku kritiku."

Eternals režirala je Oscarom nagrađena redateljica Chloé Zhao, a glumačku postavu filma činili su Nanjiani, Gemma Chan, Richard Madden, Barry Keoghan, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Don Lee, Kit Harrington, Salma Hayek i Angelina Jolie. Eternals je i dalje jedan od najlošijih Marvelovih filmova, s ocjenom 47% na Rotten Tomatoesu.

"Stvarno je bilo jako, jako teško zato što je Marvel mislio da će film pokupiti vrlo dobre kritike, pa su rano podignuli embargo na kritike i počeli ga slati na neke prestižne filmske festivale, a nas su poslali na veliku svjetsku turneju da promoviramo film čim je podignut embargo." nastavio je Nanjiani.

 

Glumac kaže da su i njegovi kolege imali slična iskustva

Osim što je bio svjestan loših ocjena, Nanjiani je dodao da se svjetska turneja dogodila netom nakon vrhunca pandemije COVID-19, što ga je sve dodatno pogodilo.

"Mislim da je u zraku bila neka čudna atmosfera zbog koje je film bio toliko popljuvan i mislim da to nije imalo veze s kvalitetom filma", rekao je Nanjiani. "Bilo je jako teško i tada sam pomislio da je to nepravedno prema meni i nepravedno prema mojoj ženi Emily, te da ne mogu više tako pristupati svom poslu. Nešto se trebalo promijeniti, pa sam počeo ići na psihoterapiju. Još uvijek razgovaram sa svojim psihoterapeutom o tome."

"Emily kaže da me je to iskustvo istraumatiziralo", dodao je. "Upravo smo bili na večeri s kolegom iz filma i rekli smo mu: 'To je bilo teško, zar ne?', na što je on odgovorio: 'Da, bilo je stvarno gadno.' Mislim da smo svi prošli kroz nešto slično."

Pročitajte više