Na HBO dolazi adaptacija popularne knjige, objavljen trailer i datum premijere

Screenshot: Youtube/Max

NA HBO početkom svibnja dolazi film Turtles All The Way Down, koji je režirala Hannah Marks. Riječ je o adaptaciji istoimenog romana pisca Johna Greena, autora poznatog romana The Fault In Our Stars.

Radnja filma prati 17-godišnju Azu Holmes, koja se bori s tjeskobom. Pokušava biti dobra kći, dobra prijateljica i dobra učenica, a sve to dok se nosi s beskonačnim nizom invazivnih, opsesivnih misli koje ne može kontrolirati. Kad se ponovno poveže s Davisom, svojom simpatijom iz djetinjstva, Ava se suočava s temeljnim pitanjima poput ljubavi, sreće, prijateljstva i nade.

 

U filmu glume Isabela Merced, J. Smith-Cameron, Hannah Marks, Judy Reyes, Poorna Jagannathan, Cree, Felix Mallard, Cory Hardin i drugi glumci. Scenarij potpisuju John Green, Isaac Aptaker i Elizabeth Berger.

Nakon što je objavljen trailer, u komentarima su se javili mnogi obožavatelji knjige koji su istaknuli svoje oduševljenje.

"Jedva čekam pogledati ovaj film, to mi je omiljena Greenova knjiga!", "Oni koji nisu pročitali knjigu jako će se iznenaditi", "Knjiga je bila odlična, jedva čekam film", "Srećom, nećemo morati dugo čekati, trailer izgleda odlično", neki su od komentara.

Prikazivanje filma na HBO Maxu počinje 2. svibnja.

Pročitajte više