Na Netflix uskoro stiže jedna od najvrućih serija, bit će puna 18+ scena

Foto: Netflix

NA Netflix uskoro stiže još jedna 18+ serija, koju su neki već prozvali "jednim od najvrućih naslova godine".

Riječ je o seriji Obsession (Opsesija, ljubav, ljubomora), u čijem je središtu lik Anne Barton. Nakon uspjeha trilera i erotskih serija kao što je Sex/Life, najnovija Netflixova serija obećava spletke, dramu i puno seksa.

Napisana po scenariju Morgana Lloyd-Malcolma, Obsession se fokusira na zabranjenu aferu između kirurga Williama i zaručnice njegova odraslog sina Anne.

Kako njihova privlačnost raste, tako raste i erotska napetost u seriji jer William postaje opsjednut Annom i očajnički želi zadržati njihovu strastvenu aferu tajnom.

Serija se razlikuje od romana prema kojem je nastala

Obsession se temelji na romanu Damage Josephine Hart iz 1991., koji je prethodno adaptiran u film iz 1992. s Jeremyjem Ironsom i Juliette Binoche u glavnim ulogama. Međutim, za razliku od romana, Netflixova serija fokusira se na Anninu perspektivu.

U intervjuu za Stylist Lloyd-Malcolm je objasnio: "Svidjela mi se knjiga, ali napisana je u potpunosti s muškog stajališta. Anna, njegova ljubavnica, prikazana je kao neka vrsta vampira koji dolazi u obitelj, diže sve u zrak i potom nestaje. Htio sam pokušati razumjeti likove u priči, a posebno Annu, na način koji nije samo dvodimenzionalan."

Poput mnogih Netflixovih najtraženijih trilera, Obsession sadrži neke prilično eksplicitne scene seksa.

"Proučavali smo skulpturu, ples, poeziju, sve što smo smatrali da bi moglo pomoći stvoriti kemiju među likovima", pojasnio je glavni glumac Richard Armitage.

Obsession dolazi na Netflix 13. travnja.

Pročitajte više